29/02/2024

Blauw-Zwart Wierden

Welkom bij korfbalvereniging Blauw-Zwart

Lid worden

Ben jij op zoek naar een gezellige, actieve en enthousiaste vereniging? Dan ben je hier op het juiste adres! We heten jou van harte welkom bij korfbalvereniging Blauw Zwart. Leuk dat je op deze pagina kijkt!

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een leuke sportvereniging, waar jij je helemaal uit kunt leven. Uit ervaring kunnen we vertellen dat we jou nog veel meer te bieden hebben. Klik gerust een beetje rond op deze website, bestudeer de gloednieuwe flyer, kijk in onze fotoboeken of kom eens langs, want dan leer je ons pas echt kennen! Hieronder vind je genoeg informatie over onze vereniging en lees je ook wat je moet doen om gratis mee te kunnen trainen bij de gezelligste korfbalvereniging van Twente. Tot snel!

Jouw eerste kennismaking (met korfbal)

Sinds kort zijn we actief begonnen met het werven van leden. Wij vinden het belangrijk dat Blauw Zwart een frisse uitstraling heeft en dat ook in de toekomst blijft houden. Daarom kijken we uit naar jou! Je moet weten dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe leden en dat kan ook prima, want zoals je misschien weet ligt het korfbalseizoen nooit stil. We spelen zowel op het veld als in de zaal en dat maakt korfbal heel erg aantrekkelijk. Als je meer wilt lezen over onze flitsende sport, waarin tactiek en techniek de speerpunten vormen, kijk dan even op www.knkv.nl (Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond) of www.korfbal.nl, waar je bovendien ook leuke filmpjes kunt vinden, zoals deze hieronder!

Onze vereniging

Misschien ken je ons al wel van verschillende activiteiten in de gemeente Wierden, zoals het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, Koningsdag of Activity4KIDS. Daar heb je dan vast gezien dat we heeeeel erg gezellig zijn. De combinatie van jongens en meiden in een team zorgt ervoor dat je al snel een hechte vriendengroep vormt. We organiseren verder nog enorm veel activiteiten, waar je met het hele team aan mee kunt doen. Voor de jeugdleden is er zelfs een speciale ontspanningscommissie opgericht. Lees hier meer over onder het kopje ‘Beez’.

Ook de sportieve prestaties zijn natuurlijk niet geheel onbelangrijk, maar met een ervaren team aan coaches moet dat zeker goed komen. Hebben we al iets verteld over die geweldige vrijwilligers? Nee?! Het zijn er echt te veel om op te noemen, maar ze verdienen zeker een bijzondere plaats. Zonder een breed scala aan vrijwilligers kan onze vereniging nooit staande worden gehouden. Met veel enthousiasme vervult bijna iedereen een taak en het leuke is: je groeit er zo in!

Ons vlaggenschip speelt momenteel in de vierde klasse en heeft net een ingrijpende verjonging ondergaan. Dat onderstreept maar weer dat de jeugd de toekomst in handen heeft bij Blauw Zwart.

Het clubgebouw op sportpark ‘Het Lageveld’ vormt de thuisbasis voor al onze wedstrijden op het veld. In de winter komen we uit in de zaal en daarom spelen we ook met evenveel plezier in sporthal ’n Dikken. Wil je nog meer weten over onze accommodaties, commissies of ben je geïnteresseerd in de geschiedenis, kijk dan verder op onze site bij ‘Over ons’.

Jeugdleden

Jeugdleden maken een belangrijk deel uit van Blauw Zwart. We zijn trots op ze en behandelen ze daarom graag met een beetje meer aandacht. Onze ervaren trainers maken er elke week weer fantastische trainingen van en leiden hun jongelingen zo vakkundig naar belangrijke wedstrijden.

Ook aan ontspanning is gedacht, want de BeeZ-commissie zorgt ervoor dat er elk seizoen genoeg activiteiten zijn, waar iedereen met het hele team aan mee kan doen. Vossenjachten, escaperooms, filmavonden, droppings, Sinterklaasavond, echt alles komt voorbij. Natuurlijk is de kroon op het seizoen een fantastisch jeugdkamp, waar iedereen al weer enorm veel zin in heeft! Kijk gerust eens in het fotoboek voor foto’s van activiteiten.

Gratis meetrainen

Als je wilt kijken of korfbal wat voor je is, dan kan dat natuurlijk! Wij begrijpen dat jij ook nog even op je plek moet komen en daarom kun je een paar keer gratis meetrainen, zodat je er meteen achter komt dat onze trotse leden samen een hele leuke en betrokken vereniging vormen! Neem daarvoor even contact op met de TC door een mail naar tcblauwzwart@outlook.com te sturen. Zij zorgen ervoor dat je direct fanatiek van start kunt gaan bij je eigen leeftijdsgenoten! Ook voor vragen kun je bij haar terecht.

Lidmaatschap

Aanmeldingen/ afmeldingen en persoonswijzigingen moeten schriftelijk of per email ledenadministratie@blauw-zwart.nl doorgegeven worden aan Leny Korf.

Contributiebetaling : NL51RABO0354806610 , t.n.v. Korfbalvereniging Blauw Zwart, Wierden

Contact: tcblauwzwart@outlook.com

Dorien Hoff en Kirsten Korf.

Download onze Flyer!

Wij willen je graag leren kennen en hopen dat je het erg naar je zin krijgt! Tot ziens bij korfbalvereniging Blauw Zwart.