29/02/2024

Blauw-Zwart Wierden

Welkom bij korfbalvereniging Blauw-Zwart

Vrienden van

Waarom deze club “Vrienden van Blauw-Zwart”?

De club “Vrienden van Blauw-Zwart” is in de zomer van 2009 in het leven geroepen. Het doel van deze club, waar iedereen lid van kan worden, is om voor de vereniging extra inkomsten binnen te krijgen. Met dit geld kan vervolgens iets extra’s worden gedaan voor onze vereniging. Het bestuur en de leden van de “Vrienden van Blauw-Zwart” beslissen elk jaar waar we het geld aan gaan besteden. De regels zijn heel éénvoudig. Iedereen kan meedoen, zowel leden als niet-leden. Als je lid wordt van de “Vrienden van Blauw-Zwart” ben je lid voor het gehele korfbalseizoen. Je kunt je ook tijdens het seizoen opgeven. De kosten bedragen € 50,00 per seizoen.

Wat krijg je ervoor terug? Uiteraard veel verenigingsplezier. Daarnaast krijgt ieder lid van de “Vrienden van Blauw-Zwart” een vermelding op het grote bord in onze kantine, maar ook een vermelding op onze website en in de Dikke Blauwe Druif. Daarnaast zal je één keer per seizoen uitgenodigd worden voor een avond met een thema of iets dergelijks. Je kunt ook lid worden als familie, als stel of als team. Je bent vrij in het bepalen van de naam die op het bord mag komen.

Op dit moment hebben wij ongeveer 45 personen/bedrijven die ons ondersteunen, met andere woorden; het bord met daarbij de namen in de onze kantine kan nog veel voller!

Wil jij ook bij onze club “Vrienden van Blauw-Zwart” horen, meld je dan aan bij één van de onderstaande mensen, of vul het formulier in:

Jan Bosch – Kees de Kock – – Huub Reterink of Hans Reterink.
Mailen of bellen mag ook, doe dit dan aan: Hans Reterink Tel. 06 22461259