Kortingsboekjes van de Wierdense Winkeliers

Blauw Zwart en de Wierdense Winkeliers werken samen, zodat zo veel mogelijk mensen in het centrum van Wierden blijven kopen. Dat is belangrijk voor een levendig winkelcentrum en natuurlijk ook voor onze sponsoren. Koop lokaal, steun onze ondernemers! En met deze kortingsbonnen ter waarde van meer dan €100,00 wordt dat nog eens extra aantrekkelijk! Voor slechts €5,00 ontvangt u een boekje boordevol met kortingen. Kijk snel onderaan deze pagina voor alle acties bij de deelnemende winkels!

Hoe is de actie opgezet?

Het initiatief ligt bij de Wierdense Winkeliers. Zij hopen u met deze fantastische kortingen in de winkels te krijgen. Blauw Zwart zorgt voor de verkoop en verspreiding van de kortingsboekjes. Dit doen we via onze leden en via deze website. Het levert ons een leuke bijdrage op voor de clubkas.

Hoe ontvang ik de kortingsboekjes?

Dit kan op twee manieren:

  1. Via een vriend, vriendin, familielid, kennis, buurman of buurvrouw die lid is van Blauw Zwart. Zij benaderen u om een boekje te kopen.
  2. Via deze website. Vul in onderstaand formulier uw naam en 06-nummer in. Dit is nodig om u een betaalverzoek van €5,00 euro te kunnen sturen. We vragen vervolgens uw adres om het boekje te kunnen bezorgen. Heeft u geen mobiel bankieren? Dan kunt u ook contant betalen.

Overzicht van alle acties:

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de verkoop, betaling en bezorging van de kortingsboekjes. Uw gegevens worden nooit gedeeld met anderen, zoals de Wierdense Winkeliers. Na afloop van de actie (30-09-2020) verwijderen wij uw gegevens. De kortingsbonnen zijn geldig tot 30 september 2020.

Heb je vragen? Neem dan contact op met info@blauw-zwart.nl

Geef een reactie