20/3 Trainerscarrousel !!!!!!

Rigtersbleek

Hoofdtrainer Patrick Hage heeft in goed overleg besloten om na een jaar de Enschedese club aan het einde van het seizoen te verlaten.

Amicitia

Na een punt te hebben gezet achter de samenwerking met trainer Michel Ligt, heeft men in Vriezenveen Manfred Hofstede voor de rest van het seizoen aangetrokken als tijdelijke hoofdtrainer.

WIKO

De korfbalvereniging uit Winterswijk moet op zoek naar een nieuwe trainer. Jan van de Heide heeft besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen.

KVZ

De ploeg uit Zutphen wordt volgend seizoen getraind door top korfbalcoach Erik Wolsink. De trainer , die in 2000 Coach Van De Eeuw werd, en alle topclubs al onder zijn hoede heeft gehad wordt volgend seizoen trainer van 2e klasser KVZ.

HKC

Na twee jaar verlaat ,aan het einde van het seizoen, hoofdtrainer Hugo Binken uit Almelo de korfbal tweede klasser uit Hengelo.

EKC Naas

Frank Landkroon is ook volgend jaar hoofdtrainer van de Enschedese club. Hij begint dan aan het tweede seizoen.

NKC

De Nijverdalse ploeg NKC zal ook volgend jaar onder leiding staan van trainer Gert Schorn. Dit zal zijn tweede jaar worden.

KIOS

Jaap Dam stopt na dit seizoen bij KIOS uit Sibculo. Hij heeft er dan drie jaar opzitten.

SDO

Bij SDO uit Westerhaar is Jan Nijkamp uit Vriezenveen gestopt. Hij is bij de vierde klasser inmiddels opgevolgd door Vincent Weghs uit Borne.

Geef een reactie