25/5 Trainerscarrousel !!!!!!

 

KIOS’45

Gernand Bakhuis wordt de nieuwe trainer van de Sibculose korfbalclub Kios’45. De 47 jarige oud speler van Kios 1 volgt Jaap Dam op, die drie jaar voor de groep heeft gestaan.

HKC

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Jan-Willem Beekhuizen de nieuwe trainer van HKC uit Hengelo. Beekhuizen, nu nog trainer van AKC, volgt Hugo Binken op die na twee jaar de club verlaat.

Amicitia

Na het vertrek van Ligt in maart 2019 en de interim periode van Hofstede is het volgend seizoen de beurt aan Patrick Hage . Hij vormt samen met Edgar Korf het trainingskoppel bij Amicitia. Renny Lankhaar is ook volgend seizoen teammanager.

Rigtersbleek

Huidige eerste speelster Quenda Kuitert wordt volgend seizoen hoofdtrainster  van de Enschedese club. Henrieke Pauw Debski ,de Poolse international neemt het tweede team van Rigtersbleek onder haar hoede.

WIKO

De korfbalvereniging uit Winterswijk moet op zoek naar een nieuwe trainer. Jan van de Heide heeft besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen.

KVZ

De ploeg uit Zutphen wordt volgend seizoen getraind door top korfbalcoach Erik Wolsink. De trainer , die in 2000 Coach Van De Eeuw werd, en alle topclubs al onder zijn hoede heeft gehad wordt volgend seizoen trainer van 2e klasser KVZ.

EKC Naas

Frank Landkroon is ook volgend jaar hoofdtrainer van de Enschedese club. Hij begint dan aan het tweede seizoen.

NKC

De Nijverdalse ploeg NKC zal ook volgend jaar onder leiding staan van trainer Gert Schorn. Dit zal zijn tweede jaar worden.

SDO

Bij SDO uit Westerhaar is Jan Nijkamp uit Vriezenveen gestopt. Hij is bij de vierde klasser inmiddels opgevolgd door Vincent Weghs uit Borne.

Geef een reactie