25/06/2022

Blauw-Zwart Wierden

Welkom bij korfbalvereniging Blauw-Zwart

TRAINERSCARROUSEl update 9/6.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal de selectie van  korfbalvereniging TOP uit Vroomshoop onder leiding staan van Wout Boshoeve. De 46-jarige Boshoeve  volgt Alan Burchartz op die aan de slag gaat bij de Duitse topkorfbalploeg Pegasus in Bergisch Gladbach.

Met ingang van het nieuwe korfbalseizoen staat de selectie van het Zelhemse S.E.V onder leiding van Joeri Bulatoff. Hij is nu nog trainer-coach van derde klasser DKV in IJmuiden. Hij is de opvolger van Henk Schimmel die aan het eind van het seizoen aan de slag gaat bij Revival uit Terschuur.

Ons Clubje wordt volgend seizoen getraind door Vincent Weghs. Hij is de opvolger van Gernand Bakhuis die dit seizoen afmaakt.

Voor volgend seizoen heeft Blauw Zwart haar trainers staf compleet. De selectie wordt dan getraind door Edgar Korf terwijl Hilco Borger het 2e onder zijn hoede neemt . De vereniging neemt afscheid van hoofdtrainer Herman Hakkers uit Vriezenveen. Hij heeft de Wierdense selectie twee jaar onder zijn hoede gehad.

De selectie van Amicitia staat volgend jaar onder leiding van de trainers Rick Keus en Steve Green.

Rigtersbleek en NAAS hebben als nieuwe fusievereniging ook een nieuwe trainer aangesteld. Jan Willem Beekhuizen is voor het nieuwe seizoen de hoofdtrainer. Hij kwam over van HKC Hengelo. Frank Landkroon  (Naas) en Quenda Kuitert (Rigtersbleek) moesten het veld ruimen. Landkroon wordt de opvolger van Beekhuizen in Hengelo.

Achilles uit Almelo heeft voor volgend seizoen Rudie Struik als hoofdtrainer aangesteld. Kevin Wanschers heeft na twee jaar besloten om te stoppen als hoofdtrainer.

Zwart Wit uit Delden wordt volgend jaar getraind door Samantha Jonkman. Ze volgt hier Rudie Struik op als trainer van de tweedeklasser. Binnenkort rond ze de opleiding trainer-coach op het hoogste niveau af.

Ruben Burchartz is ook volgend seizoen trainer van de Enschedese korfbalclub DOS-WK. Het wordt zijn derde seizoen.

    Gert Schorn stopt na vier succesvolle jaren bij de Nijverdalse club NKC’51 . Zijn opvolger is toptrainer Manfred Hofstede. Een man van de eigen club met mega veel ervaring in het trainersvak.

Martin Kamphuis stopt per direct , na evaluatie, als coach van Juventa uit Hardenberg.

De selectie van SDO uit Westerhaar blijft ook volgend seizoen getraind worden door Marco Groothuis.