29/02/2024

Blauw-Zwart Wierden

Welkom bij korfbalvereniging Blauw-Zwart

Trainerscarrousel 27/1

Blauw Zwart

De technische commissie van Blauw Zwart maakt mede namens het bestuur bekend dat Edgar Korf en Hilco Borger besloten hebben om nog een jaar door te gaan. Ze gaan dan samen het derde jaar in.

Achilles

De technische commissie van Achilles heeft Steve Green als nieuwe coach voor het volgend seizoen aangesteld. Steve is dit seizoen begonnen als trainer van Amicitia 2 , maar heeft het seizoen niet afgemaakt. Daarvoor is hij trainer geweest van ZKC Zuidwolde.

HKC

Frank Landkroon heeft 2 jaar bijgetekend in Hengelo. Hij gaat volgend seizoen zijn derde jaar in als hoofdtrainer van HKC.

Vakgericht

Vakgericht uit Enschede heeft voor volgend seizoen Gernand Bakhuis uit Sibculo aangesteld.

NKC

Dave van Sonderen is ook volgend seizoen hoofdtrainer van NKC uit Nijverdal. Men is nog op zoek naar een trainer voor het tweede team waar Geert Hagting afhaakt / is afgehaakt.

Zwart Wit

Ruben Burchartz wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Deldense korfbalvereniging Zwart Wit. Volgens Zwart Wit was het vinden van een goede opvolger voor Samantha Schorn- Jonkman nog een hele uitdaging ,vanwege het beperkt aantal beschikbare trainers.

Juventa

Het bestuur van Juventa is erg blij te kunnen melden dat het de contracten met Gert Schorn en Kevin Wanschers heeft verlengd met een jaar. De laatste gaat na een jaar A1 nu het 2e van oefenstof voorzien .De trainersstaf ligt daardoor tot de zomer van 2025 vast.

Amicitia

Michel Zink stopt aan het eind van het seizoen na 5 jaar bij DOS ’46 . De 39 jarige Nijverdaller gaat het nieuwe seizoen aan de slag bij de korfbalvereniging Amicitia. Als assistent -trainer is Gerben de Krey benoemd die deze taak al op zich had genomen lopende het seizoen. Hoofd trainer Rick Keus heeft besloten om na twee jaar het contract niet te verlengen.

DOS-WK

De Enschedese korfbalvereniging DOS-WK moet op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor haar selectie. Ruben Burchartz uit Hengelo heeft te kennen gegeven aan het eind van het huidige seizoen te stoppen .Hij is nu bezig aan zijn vierde seizoen en is van mening dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging.

Pegasus

Alan Burchartz uit Hengelo stopt aan het eind van het seizoen als trainer-coach van de Duitse topclub Pegasus uit Bergisch Gladbach. Burchartz is dan twee seizoenen actief geweest bij de Duitse ploeg, die ook dit seizoen weer volop in de race is voor het Duitse zaalkorfbalkampioenschap. De Hengeloer gaat zich nu weer richten op een trainerschap bij een Nederlandse club.