Trainerscarrousel 13/2

NKC

Trainer Gert Schorn van NKC heeft een jaar bijgetekend bij de Nijverdalse club.

Rigtersbleek

Quenda Kuitert is ook komend seizoen trainster van de korfbalvereniging Rigtersbleek uit Enschede.

EKC NAAS

Volgend seizoen staat EKC NAAS ook weer onder leiding van Frank Landkroon.

DOS-WK

Het trainersduo Ruben Burchartz en Eric Rönitz is ook volgend seizoen trainer/coach van de selectie bij ons DOS-WK.

Beide zijn op dit moment bezig aan hun eerste seizoen als trainer/coach. DOS-WK 1 bezet in de veldcompetitie een vierde plaats na zes van de veertien competitieronden. DOS-WK 2 staat op dit moment ook op een vierde plaats in hun klasse. Als gevolg van de coronapandemie wordt de zaalcompetitie niet gespeeld. Er wordt gekeken naar een vervroegde start op het veld waarna hopelijk een goed vervolg van de tweede veldhelft mogelijk wordt.

Het bestuur is zeer verheugd met de voortzetting van de samenwerking met Ruben en Eric.

AMICITIA

Volgend seizoen (2021-2022) blijft de trainersstaf van Amicitia volledig intact. Patrick Hage (hoofdtrainer), Rick Keus (trainer tweede team) en Gerben de Krey (assistent en trainer A-junioren) zijn allen van mening dat men nog niet heeft kunnen brengen wat ze gewild hadden. Ook het merendeel van de spelers heeft al aangegeven volgend seizoen inzetbaar te zijn. Met de komst van enkele talentvolle jeugdspelers zijn we er van overtuigd ook het volgende seizoen op volle sterkte van start te kunnen.

Door Corona kwam het seizoen 2019-2020 abrupt ten einde en ook het seizoen 2020-2021 heeft amper een start gemaakt. Inmiddels heeft de korfbalbond besloten dat ook het huidige zaalseizoen officieel ten einde is. De hoop is gevestigd op een afronding van de veldcompetitie vanaf april 2021.

 Bestuur, J.T.C. en T.C.

Geef een reactie