Korfbal League live online

Met ingang van het komende Korfbal Leagueseizoen zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via een online korfbalplatform, opgezet in samenwerking met Eyecons. Dat hebben het KNKV en de Korfbal Leagueverenigingen onlangs afgesproken met Eyecons, dat momenteel ook een online platform voor live voetbal (Tweede Divisie), live hockey (Hoofdklasse dames en heren) en live honkbal (Hoofdklasse) beheert.

https://www.knkv.nl/app/uploads/2020/10/11.-Livestream-Edwin-Sonneveld-1-300x200.jpg

Korfbalfans kunnen de best bezochte zaalcompetitie van Nederland volgen op Korfbal.nl en de websites van de twaalf Korfbal Leagueverenigingen.

                                                                                                                                                                            Binnen de wereld van het topkorfbal – en ook steeds meer in de klassen eronder – is het op kwalitatief hoogwaardige wijze live streamen van wedstrijden gemeengoed geworden. Een goede samenwerking tussen de livestreamcrews van de verschillende Korfbal Leagueverenigingen en het KNKV heeft in de laatste jaren gezorgd voor steeds meer zichtbaarheid, uniformiteit en kwaliteit. De gezamenlijke samenwerking met Eyecons – een dochteronderneming van sportproducent Southfields en sportmarketingbureau House of Sports – en bijbehorende toetreding tot een coöperatieve vereniging is hier een belangrijke volgende stap in.

Geef een reactie