Giften

 

BLAUW ZWART

Naar aanleiding van de Rabobank Clubkascampagne 2019 heeft Lieke, namens Blauw Zwart Wierden, een cheque van maar liefst
€ 633,52 in ontvangst mogen nemen van Rabobank Noord en West Twente!

Iedereen enorm bedankt voor het massale stemmen op Blauw Zwart Wierden, we zijn erg blij met dit mooie bedrag voor onze vereniging.

KNKV

Het KNKV ontvangt over 2018 het mooie bedrag van 575.759 euro van Nederlandse Loterij. Dit werd donderdag bekend bij het jaarlijkse afdrachtsmoment, ditmaal in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.  De totale afdracht van Nederlandse Loterij (NLO) aan de Nederlandse sport – NOC*NSF en 74 sportbonden – bedraagt 43,2 miljoen euro.

Zo mag het KNKV opnieuw een hoger bedrag bijschrijven dan het jaar ervoor. Over 2017 mocht het KNKV 553.447 euro in ontvangst nemen en de totale afdracht aan de Nederlandse sport bedroeg toen 45 miljoen euro. Over 2016 ging het om 532.209 euro (KNKV) en 42 miljoen euro (Nederlandse sport).

KNKV-directeur Henry van Meerten: “Hier zijn we als KNKV natuurlijk erg blij mee. Net als voorgaande jaren zetten we deze bijdrage in voor de totale ondersteuning van de korfbalsport. Namens het KNKV bedanken we Nederlandse Loterij en in het bijzonder de spelers van Nederlandse Loterij.”

Geef een reactie