26/03/2023

Blauw-Zwart Wierden

Welkom bij korfbalvereniging Blauw-Zwart

Competitiejaarschema seizoen 2022-2023 veld/zaal

In het nieuwe competitieschema worden de weekenden aangegeven welke als speelweekend, inhaalweekend en vrij weekend zijn vastgesteld. Het is slim om dit schema al in een vroeg stadium door te lezen. Zodat ouders van leden en leden rekening kunnen houden met bijvoorbeeld de vakantie planning. In het schema staat onder WEDSTRIJDKORFBAL in de eerste kolom (1e team) in de vierde kolom (2e team). Onder BREEDTEKORFBAL( alle andere teams)

Het competitieschema voor het seizoen 2022-2023 kent dezelfde structuur als de afgelopen seizoenen, hier zitten geen opvallende wijzigingen in ten opzichte van voorgaande seizoenen.

Toelichting op de opbouw van het competitieschema 2022-2023:

.

De competitie start in het eerste weekend nadat alle vakanties zijn afgelopen, dat is week 36, het weekend van 10/11 september;

Er zijn op dit moment geen internationale toernooien gepland tijdens het seizoen. Wel is de verwachting dat er nog enkele toernooien opnieuw ingepland worden. Hier zal zodra dit bekend is op geanticipeerd worden.

Rondom Kerstmis en Oud en Nieuw zijn 3 vrije weekenden ingepland uitgezonderd voor de Korfbal League, Hoofdklasse en dames Topklasse. Voor het breedtekorfbal is het een uitwijkweekend;

De kerstperiode en het pinksterweekend zijn in beginsel vrij gepland.